Onze werkwijze

Communicatie in de OOV-sector is missiekritiek en moet gewaarborgd en beveiligd zijn. Bij 2WAY begrijpen wij dat tweezijdige communicatie daarvoor een vereiste is. Onze werkwijze is daarop ingericht. Als betrokken partner gaan wij graag met u als klant in gesprek. Dat doen wij met open vizier én met de overtuiging dat alleen het beste goed genoeg is. We hebben een hands-on mentaliteit, kijken verder dan de gebaande paden en werken samen met sterke partners. Dat resulteert in oplossingen die op maat zijn gesneden voor uw organisatie.

Door innovatie en kennis gedreven oplossingen

We luisteren goed naar uw behoeften en benutten hoogwaardige technologieën en innovaties. Als kennisleider investeren we in onszelf en nemen we het initiatief in de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. Op alle niveaus zijn wij een partner die adviseert en waarde toevoegt. Duidelijk zijn vinden we daarbij belangrijk: we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Bij 2WAY laten we bovendien zien wat we doen. Door de inzet van onze online servicemanagementtool maken we het gehele serviceproces inzichtelijk, inclusief de performance. Onze producten en diensten maken in de dagelijkse praktijk én in kritieke situaties het verschil, ongeacht de omstandigheden.

Persoonlijk, betrouwbaar en flexibel

Een goede infrastructuur voldoet aan alle vereisten van het nu én is klaar voor de toekomst. Met een persoonlijke benadering komen wij tot afgestemde en aantoonbaar betrouwbare oplossingen. Zo verzorgen wij sinds juli 2014 het onderhoud van het P2000-netwerk, het onderdeel van C2000 waarmee de Nederlandse hulpdiensten alarmeringen versturen via paging. Aan de dekking, beschikbaarheid en technische kwaliteit stelt het ministerie van Veiligheid en Justitie strenge eisen. 2WAY zorgt ervoor dat aan die eisen wordt voldaan. Altijd en overal.

Wij weten dat situaties in dit werkveld snel kunnen veranderen. Door de wijze waarop onze organisatie is ingericht, schakelen wij in no-time. We hanteren korte lijnen. Door de inzet van ons flexibele full service concept bieden we zekerheid.

Onze oplossingen dragen bij aan een veiligere werkomgeving. Wilt u met 2WAY in gesprek?

Let’s talk!

Wilt u meer weten?

Wij komen graag met u in gesprek. Neem contact met ons op.

Let's Talk!