Mark Veth, Project Manager Strategic Projects

Mijn taken zijn gericht op projectmanagement; het project binnen de afgesproken tijd en het budget naar ieders tevredenheid opleveren. Daarnaast heb ik een adviserende taak richting het management van 2WAY.

Momenteel zijn we druk met de vernieuwing van het P2000-netwerk, waarbij ik verantwoordelijk ben voor de implementatie in het veld, voor de transitie van oud naar nieuw, aangezien 2WAY dit als turn-key project heeft aangenomen. 80% van mijn werk bestaat uit communicatie met alle betrokkenen; de kaders scheppen en verduidelijken, ogenschijnlijke problemen wegnemen of anderen stimuleren creatief naar oplossingen te zoeken. De grootste uitdaging is om ervoor te zorgen dat iedereen de juiste informatie heeft en de goede dingen doet.

Het vergt tijd en aandacht om met buitenlandse partijen zaken te doen. De fysieke afstand, de cultuur, de druk op de mensen zijn factoren waardoor het vaak een uitdaging is om aan de planning vast te kunnen houden. Toch liggen we nu op schema zoals we het 1,5 jaar voorspeld hebben. En dat is heel netjes. Onze diepgaande kennis en ervaring van deze markt en de manier waarop men werkt, zorgde ervoor dat we precies wisten wat nodig was, zodat het nu ook goed verloopt.

Op het vlak van communicatie en het bestuurlijke deel zijn we een voorbeeld voor andere partijen. Dit blijkt uit het feit dat zij dezelfde aanpak kopiëren. Dat zie ik als een compliment voor 2WAY. Transparantie, openheid, informatie delen met de klant, zowel goede als minder goede berichten, de klant deelgenoot maken van het project – daar zijn we heel erg goed in.

Ik wil de markt laten zien dat we een ICT-project kunnen doen voor minder geld en in minder tijd. Ik wil onze klanten belonen voor de keuze van een relatief kleine partij als 2WAY die dat kan waarmaken.

Wilt u nader kennismaken met 2WAY?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Let's Talk!