Erik van Straten, ICT & Security specialist

Samen met Rutger ben ik verantwoordelijk voor de ICT-werkzaamheden bij de klant en bij 2WAY. Daarnaast ben ik aangesteld als Security specialist om Informatiebeveiliging vorm te geven en de daaraan gekoppelde ISO27001 certificering te realiseren.

Ik vind het belangrijk om met goede en werkbare oplossingen te komen en de belangrijkste risico’s onder controle te krijgen. Mijn sterke punt ligt op het vlak van trouble-shooting en op het slaan van een brug tussen theorie en praktijk.

Voor het P2000-netwerk zijn beschikbaarheid en vertrouwelijkheid het meest belangrijk. Het vergt kennis van zaken en inventiviteit om een goede en veilige balans tussen beide eisen te kunnen verwezenlijken. Het geeft voldoening om bij te kunnen dragen aan een stuk awareness, kennis en risicobeheersing bij de klant. Je merkt dat netwerk- & systeembeheer en informatiebeveiliging wel echt aparte vakgebieden zijn. Mijn toegevoegde waarde zit in het verbinden van die vakgebieden.

Integriteit is in mijn vak heel belangrijk. Die wil je persoonlijk kunnen garanderen, maar ook vanuit de organisatie waarvoor je werkt. Dat ik werk voor een organisatie als 2WAY, die volledig achter mijn principes staat, geeft me een heel goed gevoel.

Wilt u nader kennismaken met 2WAY?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Let's Talk!