Historie

2WAY ontstond in september 2011 uit een samenwerking tussen Flash Private Mobile Networks en SAIT, gericht op het bundelen van de krachten binnen de markt van Openbare Orde en Veiligheid (OOV). Inmiddels is Flash Private Mobile Networks volledig eigenaar van 2WAY BV.

2WAY wil door de samenwerking met marktleider Flash Private Mobile Networks optimale kwaliteit en continuïteit kunnen borgen in de service- en dienstverlening aan haar opdrachtgevers.

Door de samenwerking profiteert de OOV-sector van een breder pakket aan services en diensten, een betere regionale spreiding met meer landelijke servicepunten en een bundeling van kennis en expertise op het vlak van mobiele communicatie. Bovendien behoort Flash volgens Graydon tot de 5% meest kredietwaardige bedrijven in Nederland. Kortom, Flash is een stabiele partner die er morgen ook nog is.

2WAY kenmerkt zich door haar flexibele, hands-on manier van werken en klantgerichte houding. Sinds de oprichting hebben we ons actief gericht op de borging van kennis en expertise, waardoor wij inmiddels beschikken over een ervaren en goed opgeleid team van medewerkers. Daarnaast is het serviceproces geheel geautomatiseerd, geborgd en inzichtelijk gemaakt via de online servicetool.

Wilt u nader met ons kennismaken en zien wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op!

Meer weten over onze historie?

Neem contact met ons op.

Let's Talk!