Politie

Politie en justitie zijn verantwoordelijk voor de bewaking van de openbare orde, de handhaving van wetten en regelgeving en het bestrijden van criminaliteit. In hun dagelijkse werkzaamheden worden zij vaak met moeilijke situaties geconfronteerd, waarbij communicatie met collega’s en de meldkamer absoluut noodzakelijk is. Zij moeten kunnen rekenen op gegarandeerd bereik en op betrouwbare communicatiemiddelen die zich in de praktijk ruimschoots bewezen hebben. Hun persoonlijke veiligheid staat immers voorop.

Innovatieve oplossingen op basis van Internet of Things (IoT) dragen sterk bij aan verbeterde situational awareness. Zij leveren meer en bovendien gedetailleerdere informatie om beter en sneller te kunnen handelen. Ook voor analyse achteraf en onderbouwing van de bewijsvoering kan de inzet van IoT een belangrijke rol spelen.

2WAY kent de markt, weet wat belangrijk is voor de agent op straat en kan meedenken en adviseren bij de inzet van nieuwe technologieën. Om vervolgens vanuit de onderliggende infrastructuren de juiste informatie van A naar B te krijgen. Door samen te werken met partijen die de benodigde applicaties leveren, kunnen wij al die informatie aanbieden aan de hulpverleners in het veld. Deze expertise, in combinatie met een hands-on aanpak en klantgerichte houding, maakt dat klanten voor ons kiezen.

Wilt u nader kennismaken met 2WAY?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Let's Talk!