Ambulance

De GHOR (Geneeskundige Hulpverlening bij Ongevallen en Rampen) coördineert de inzet van geneeskundige hulpverlening bij grootschalige incidenten. Daarnaast heeft de GHOR samen met brandweer, politie en gemeenten een belangrijke taak in de voorbereiding op de rampenbestrijding. Onderlinge communicatie is essentieel om nauw te kunnen samenwerken met de meldkamer. Tijdens noodsituaties moet men immers blindelings kunnen vertrouwen op het goed functioneren van netwerk en randapparatuur.

2WAY kent de markt, weet wat belangrijk is voor hulpverleners en kan meedenken en adviseren bij de inzet van nieuwe technologieën. Essentieel is om snel een goed beeld te krijgen van het incident. Internet of Things (IoT) kan hierin een belangrijke rol spelen. 2WAY onderzoekt samen met haar klanten welke toepassingen meerwaarde bieden.

Door samen te werken met partners die de benodigde applicaties leveren, kunnen wij al die informatie aanbieden aan de hulpverleners in het veld. Deze expertise, in combinatie met een hands-on aanpak en klantgerichte houding, maakt dat klanten voor ons kiezen.

Wilt u nader kennismaken met 2WAY?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Let's Talk!