Brandweer

Repressie is voor velen het meest zichtbare deel van wat de brandweer doet. Hier valt elke vorm van incidentbestrijding onder; of het nu een grote ramp, een brand of hulpverlening betreft.

Om adequaat hulp te verlenen, heb je als hulpverlener informatie nodig. Je wilt immers goed voorbereid ter plaatse komen, weten wat voor soort brand het is, hoe het object eruitziet of hoe je het het beste aan kunt rijden. Situational awareness is essentieel om goed te kunnen handelen en slimmer te kunnen werken. Nieuwe technologieën zoals Internet of Things (IoT) spelen daarin een belangrijke rol.

Op het vlak van preventie kan IoT eveneens veel betekenen. 2WAY kent de markt, weet wat belangrijk is voor hulpverleners en kan meedenken en adviseren bij de inzet van nieuwe technologieën. Wij onderzoeken samen met onze klanten welke toepassingen meerwaarde bieden.

Door samen te werken met partners die de benodigde applicaties leveren, kunnen wij al die informatie aanbieden aan de hulpverleners in het veld. Deze expertise, in combinatie met een hands-on aanpak en klantgerichte houding, maakt dat klanten voor ons kiezen.

Wilt u nader kennismaken met 2WAY?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Let's Talk!