Koninklijke Marechaussee

In Nederland werken civiele autoriteiten en de krijgsmacht samen aan de bestrijding van crises en rampen. Defensie is een structurele partner bij crisisbeheersing en rampenbestrijding. Het leger wordt onder meer ingezet bij overstromingen en rampen, de marechaussee als ondersteuning in de orde en handhaving. Betrouwbare communicatieapparatuur is daarbij onmisbaar. Tijdens crisisbeheersing en rampenbestrijding is een centrale meldkameroplossing een onmisbare tool in het efficiënt aansturen van de hulpverleners in het veld.

Situational awareness is essentieel om goed te kunnen handelen. Om slimmer te kunnen werken. Betrouwbare communicatie en de inzet van nieuwe technologieën zoals Internet of Things (IoT) spelen daarin een belangrijke rol.

2WAY kent de markt, weet wat belangrijk is voor hulpverleners en kan meedenken en adviseren bij de inzet van nieuwe technologieën. Door samen te werken met partijen die de benodigde applicaties leveren, kunnen wij al die informatie aanbieden aan de hulpverleners in het veld. Deze expertise, in combinatie met een hands-on aanpak en klantgerichte houding, maakt dat klanten voor ons kiezen.

Wilt u nader kennismaken met 2WAY?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Let's Talk!