Service & Support

2WAY is sterk in service. Of het nu gaat om eenvoudige reparaties of om het compleet ontzorgen van uw communicatietraject. Ruim tien professionals werken dagelijks aan full service communicatieoplossingen. Indien nodig, wordt extra capaciteit ingezet vanuit moederorganisatie Flash. Met in totaal twee vestigingen, diverse spare-part locaties en mobiele werkplaatsen zijn wij landelijk goed vertegenwoordigd en kunnen wij snel de gewenste service verlenen. Onze ervaren Engineers worden regelmatig bijgeschoold en beschikken allen over een uitstekende expertise. Zij zijn allen VCA gecertificeerd.

Service 24/7

Goede en persoonlijke service staat bij 2WAY hoog in het vaandel. Zo kunt u met al uw vragen 24/7 terecht bij de medewerkers van onze telefonische helpdesk. Ook buiten kantoortijd wordt u persoonlijk te woord gestaan. Zeer dringende storingen die onmiddellijke opvolging vereisen, worden via deze medewerkers direct gemeld bij de dienstdoende Service Engineers. U heeft op die manier altijd een persoonlijk aanspreekpunt.

Kwaliteitseisen

Vanaf juli 2014 verzorgt 2WAY het onderhoud van het P2000-netwerk, onderdeel van de C2000-infrastructuur. Deze is van cruciaal belang voor de hulpdiensten. Het ministerie van Veiligheid & Justitie stelt daarom hoge eisen aan de service- en dienstverlening op het netwerk. De service- en dienstverlening van 2WAY wordt uitgevoerd conform het beveiligingsbeleid dat is opgesteld door het Ministerie van Binnenlandse Zaken.

Flexibele service

De werkwijze van 2WAY kenmerkt zich door een hands-on aanpak met een focus op service en klantgerichtheid. Ons doel is te ontzorgen. Daarom kunt u naast standaard contractvormen ook kiezen voor modulaire servicevormen die geheel volgens uw wensen worden samengesteld. Afhankelijk van de servicevorm die u kiest, kunt u gebruikmaken van vervangende apparatuur en bepaalt u zelf de responstijd.

Graag gaan wij met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Belt u ons voor een vrijblijvende afspraak?

Wilt u nader kennismaken met 2WAY?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Let's Talk!