Peter Bijl, Financieel Manager

Binnen 2WAY richt ik me op planmatige zaken, de budgetten, het opstellen van de jaarplannen en de presentatie van de cijfers. Daar waar Roel de focus en verantwoording heeft voor commercie en het dagelijks management, heb ik de focus op het financieel management, het management van de ondersteunende processen en de brugfunctie met het moederbedrijf in de Europoort.

2WAY groeit en is na 5 jaar in een nieuwe fase belandt, waarbij het belangrijk wordt om bepaalde zaken te borgen, onderling te overleggen en zaken meer af te wegen. Daarin wil ik de rol van sparringpartner vervullen en een brugfunctie zijn, tussen het jonge enthousiaste team van 2WAY en de faciliterende diensten vanuit de Europoort. Op die manier kan 2WAY de focus houden op de klant en op de taak waarvoor zij staat, namelijk de migratie van het P2000-netwerk en zorgen dat het netwerk continu in de lucht blijft.

Wat het voor mij leuk maakt, is het enorme gevoel van betrokkenheid, dat varieert van inzet in het project tot het in de gaten houden van de weersverwachtingen (en het inschatten van de mogelijke impact op het netwerk). We houden rekening met elkaar, de hoeveelheid werk, reistijd en persoonlijke gesteldheid. Iedereen binnen het team heeft een andere persoonlijkheid, maar de drang om het samen te doen is heel groot en dat is de grote kracht.

Wilt u nader kennismaken met 2WAY?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Let's Talk!