Komt u langs op onze stand?

Op 2, 3 en 4 juni 2016 neemt 2WAY deel aan de expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing (eRIC) op Vliegveld Twenthe. Het is de professionele vakbeurs voor hulpverleners, veiligheidsprofessionals en vakorganisaties. De expo vormt hét verbindingsplatform waar branchegenoten zich laten informeren over belangrijke thema’s zoals een krachtig publiek-privaat partnerschap voor een veiliger Nederland.

Ook 2WAY is tijdens de expo aanwezig en brengt de bezoekers op de hoogte van actualiteiten en ontwikkelingen rondom betrouwbare en kwalitatief hoogstaande informatie- en communicatieoplossingen.

Sinds juli 2014 verzorgt 2WAY het onderhoud van het P2000-netwerk, het onderdeel van C2000 waarmee de Nederlandse hulpdiensten alarmeringen versturen via paging. Aan de dekking, beschikbaarheid en technische kwaliteit stelt het ministerie van Veiligheid en Justitie strenge eisen. 2WAY zorgt ervoor dat aan die eisen wordt voldaan. Altijd en overal.

Informatie- en communicatieoplossingen

2WAY levert betrouwbare en kwalitatief hoogstaande informatie- en communicatieoplossingen, zoals radiodekking in Special Coverage Locations en mobiele datacommunicatie en centrale meldkameroplossingen. Ook kunt u bij ons terecht voor (C2000-)randapparatuur, zoals portofoons en mobilofoons.

Komt u langs op onze stand op V10? Wij praten u graag bij! Heeft u nog geen toegangskaart? U kunt zich registreren op de website van expoRIC.

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Let's Talk!