INFOPOL | XPO112

INFOPOL is sinds de start in 1995 uitgegroeid tot hét event voor de uitrusting van de politie-, bewakings- en veiligheidsdiensten binnen de Benelux. Om de twee jaar presenteren de meest gespecialiseerde bedrijven -van vervoermiddelen, persoonlijke uitrusting en bewapening tot communicatieapparatuur, overvalpreventie en verkeerstoezicht- hun nieuwe producten en diensten op INFOPOL.

INFOPOL vindt dit jaar op 25, 26 en 27 april plaats in Kortrijk Xpo in Kortrijk, België. Het event vindt gelijktijdig plaats met XPO112.

XPO112

XPO112 is hét contactplatform voor alle urgentiediensten die op het terrein operationeel moeten samenwerken. Op XPO112 worden alle diensten en producten gepresenteerd die nodig zijn voor een interventie bij een ramp, brand of andere dringende interventie. Dit vanaf de binnenkomende oproep op het noodnummer 112 tot het binnenbrengen van de patiënt op de spoedafdeling of het neutraliseren van de ramp.

Het volledige aanbod van zowel INFOPOL en XPO112 wordt verspreid over één beursvloer van meer dan 15.000 m2. Het creëert een uniek concept en sterke synergie waarbij beide bezoekersdoelgroepen kunnen kennismaken met een compleet marktoverzicht.

Meld u vandaag nog aan voor INFOPOL | XPO112.

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Let's Talk!